„Готмар” ЕООД е частна българска компания, създадена през 1992 година в гр. Съединение, област Пловдив, специализирана в преработването на термопластмаси.

Основните направления в дейността на „Готмар” ЕООД са производство на преформи от РЕТ, производство на капачки и дръжки за бутилки от РР и РЕ, изработка на изделия от термопластични полимери чрез метода шприцване, производство на опаковки за парфюмерийната и козметичната индустрии, производство на матрици.

Ние предлагаме комплексни решения за опаковане – от разработката на дизайн и изработването на матрица до производството на крайния продукт.

От създаването си фирмата следва един принцип – да бъде все по-добра в удовлетворяването на нуждите на своите клиенти. За да го постигнем, непрекъснато подобряваме качеството на нашите продукти, стремим се да поддържаме гъвкава ценова политика и да осъществяваме навременни доставки. Постоянното усъвършенстване е възможно благодарение на нашите висококвалифицирани и мотивирани служители, които са готови да реализират всяка Ваша идея. Нашите служите са най-важния капитал на компанията.

Стратегическата локация на фирмата, постоянните инвестиции в разширяване на продуктовото портфолио и прилагане на иновации в производствената техника, непрекъснатият качествен контрол и спазване на стандарти са нашите предимства, които ни правят регионален лидер в преработването на пластмаси.