GOTMAR присъства в сектора на козметичните опаковки от близо 11 години. За този период сме поддържали силни връзки с клиенти от Западна Европа, чрез разработване на 50 нови проекта със 75 нови матрици за козметичната и парфюмерийна промишленост, общо над 180 милиона произведени части. Нашият опит се основава на обработка на различни специални материали, които се използват в козметичната индустрия, като Surlyn PC2000, PCTG, ABS, SAN, RTP и др. Ние също така можем да предложим на нашите клиенти монтаж на многокомпонентни детайли, монтаж с различни текстилни орнаменти и метални части, както и допълнителни декорации – галванопластика (външен доставчик), метализация и лакиране, ситопечат в 3 цвята, топъл печат.

Производствен капацитет

Новият завод за Опаковки за козметиката е конструиран и построен в началото на 2018г. и вече е въведен в експлоатация. Инвестирали сме в 10 нови хибридни машини Arburg, които са предназначени само за козметика, оборудвани с йонизиращи устройства, които подсигуряват среда без замърсявания и прах. В допълнение, обособихме така нареченото “чисто помещение” като зона за опаковане на завършеното изделие, и така предлагаме продукция с най-високото качество, с което покриваме високите изисквания на козметичната индустрия.

ОПАКОВКИ ЗА ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

От 2018 г. GOTMAR разшири портфолиото си от опаковки за козметичната индустрия, като добави стандартни опаковки за продукти за грижа за кожата с обеми 50 ml и 100 ml.

Нашата цел е да разнообразим асортимента от буркани, които предлагаме, като добавим 10ml, 15ml, 30ml, 40ml и 75/80 ml.

FLIP TOP капачки и капачки за червила

  • материал PP, SAN

КАПАЧКИ ЗА КОЗМЕТИКА

  • материал PP

КАПАЧКИ ЗА ПАРФЮМИ

  • материал SURLYN

Каталог